Юрій Яновський

Як ужгородець в четвертому поколінні, завжди радий нагоді відкривати своє дивовижне місто. Але моя діяльність не обмежується тільки Ужгородом і для всіх бажаючих я завжди готовий відкрити дивовижне Закарпаття. Також активно проводжу екскурсії в Угорщині, Словаччині та Румунії. Можу пояснитися угорською та словацькою мовами
До професії гіда-екскурсовода я йшов все життя і в 2015 році розпочавши свою діяльність, постійно прагну вдосконалення. Розробляю нові туристичні маршрути, КВЕСТИ для дорослих та дітей, індивідуальні тури. З жовтня 2019 року офіційно зареєстрований як Приватний Підприємець фізична особа.

Окрім основної діяльності, проводив безкоштовні екскурсії для військовослужбовців 128 ОШГПБ. Брав участь у проведенні серії театралізованих квест-екскурсій «Таємниці старовинного Ужгорода», організованого ГО «Щасливі діти», за підтримкою Українського культурного фонду.

В рамках проекту “Унікальні туристичні маршрути” Пізнай Ужгород” приймав участь у розробці аудіо-гіда для екскурсій містом Ужгород, розробивши маршрути «Ботанічні дива міста над Ужем» та «Про що розкажуть церкви Ужгорода».

Контакти: +380509369511, yuriyungvar@gmail.com

Мова екскурсій: українська, російська