Заболотна Марія

Працюю екскурсоводом з 2017 року.

Проводжу екскурсії та організовую супровід туристичними місцями всього Закарпаття, проте головна спеціалізація – Ужгород. За цей час працювала з групами від 1 до 40+ людей. Працюю зі всіма віковими категоріями. (Володію навичками роботи з дитячими та підлітковими групами. Маю досвід роботи з людьми, які мають проблеми з зором).
У період карантину 2020 року була учасником всеукраїнського онлайн проєкту «#Карантин_мандри», на якому представляла Ужгород та Закарпаття на всеукраїнському рівні, проводила онлайн екскурсії Ужгородом з метою популяризації цих туристичних локацій.

Також, у період карантину 2020 року стала засновницею, співорганізатором, головним редактором і ведучою трьох онлайн  проєктів: “Історія Закарпаття для найменших у казках та легендах”, “Закарпатські сакури – віртуальна прогулянка” та “Мініскульптурки наживо”.

Останній об’єднав в собі 6 країн, 21 місто світу, серед яких Ужгород, Мукачево, Чинадієво, Львів, Київ, Одеса, Чернівці, Будапешт, Сентедре, Париж, Версаль, Краків, Їглава. В даному проєкті була співрганізатором, головним редактором та ведучою всіх випусків, які проходили щотижня в прямому ефірі.
Подивитися записи усіх трансляцій, а також ознайомитися з роботою найкращих гідів Закарпаття можна на YouTube каналі “Жуй у Мандрах Live”

https://www.youtube.com/channel/UCl6KUlmc_DJQCE_R4wpng5A

У 2020 році розробила власну аудіопрогулянку Ужгородом разом з Wayme, якою можна прогулятися у застосунку Wayme, або на сайті: https://www.wayme.tours/https://www.wayme.tours/

Разом з колегами створюю унікальні туристичні проєкти:

– квести Ужгородом, та музеями Ужгорода;

– туристичні пікніки, які ідеально підійдуть для сімейного відпочинку на природі, дружньої вечірки посеред лісу чи робочого корпоративу;

– вікенди в горах, не лише дикого типу, а й з відпочинком у найкращих притулках Карпат;

– phototrip Карпатами: одноденні прогулянкі лісом, що поєднується з фотосесією;

– сплави гірськими річкам + кейтеринг.

Контакти:  +38 095 10 63 653, mariia.zabolotna96@gmail.com

Мова екскурсій: українська, російська.