Заклад «Riverside. Ростерія & Брю Бар» почав роботу в Ужгороді на Театральній площі. Це поєднання форматів кав’ярні та обсмажувального центру. «Ужгородці завжди пили найкращу каву. Чому Riverside? Тому що коли ти в цьому місті, байдуже, на який стороні ріки – тут завжди п’ють найкращу каву», – розповідають у закладі. “To brew (брю)” з англійської можна перекласти як «заварювати», звідси і назва/ Дослівно: бар, де що-небудь заварюють. Брю-бар – це кав’ярня, в якій переважно заварюють чорна кава без участі еспресо-машини, так званий альтернативними способами/методами. Найчастіше в таких кафе відсутня їжа і основний ухил зроблений саме на каву. Тут зазвичай представлений великий вибір зерна з різних куточків світу, з різних ферм, а підібрати до смаку зерно допоможуть досвідчені бариста, які розкажуть вам про кожний вид зерен і його смакових особливостях. Але в “Riverside. Ростерія & Брю-Бар” все трохи не так, як у всьому світі. А, мабуть навіть, трохи краще. Тому радимо завітати та спробувати.

 


Адреса: Ужгород, Театральна Площа, 13

Режим роботи: 8:00-20:00